Malezya Başbakanının Ülkemizi Ziyareti hakkında

İlgi : Ticaret Bakanlığı'nın 21.06.2022 tarih ve 75795315 sayılı yazısı.

Ticaret Bakanlığı'nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Malezya Başbakanı İsmail Sabri Yaakob'un 6-8 Temmuz 2022 tarihlerinde ülkemizi ziyaret etmesi ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabulünün öngörüldüğü bildirilmekte olup, heyetlerarası ikili görüşmelerde gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin TOBB görüşü sorulmuştur.

Bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Malezya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 1 Temmuz 2022 mesai saati bitimine kadar Odamıza (Eposta: [email protected]) iletilmesi gerekmektedir.