Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Malezya Ülke Sunumu

T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) koordinasyonu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) ev sahipliğinde 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü 10:00-10:45 saatleri arasında Malezya Bilgilendirme Sunumu gerçekleştirilecektir.

Zoom uygulaması üzerinden online olarak gerçekleşecek sunuma katılım ücretsiz olup; sunuma katılmak isteyen üyelerimizin 16 Mayıs 2022 Pazar gününe kadar aşağıdaki linkten kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt yaptıran üyelerimizin mail adreslerine etkinlikten 1 gün önce Zoom üzerinden katılım linki gönderilecektir. Bu sebeple, üyelerimizin mail adreslerini doğru girmeleri önem arz etmektedir.

Kayıt Linki: https://eoda.iso.org.tr/Seminer/SeminerDetay?seminerKodu=AIA2122

Program:

18 Mayıs 2022 – 10:00-10:45 Ülke Sunumu Malezya (Malezya Pazarına İhraç İmkanları)

Setenay İYİGÜN – T.C. Ticaret Bakanlığı Kuala Lumpur Ticaret Müşaviri