Türkiye-Finlandiya I. Dönem JETCO Toplantısı

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 19.04.2022 tarih ve 73917169 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Finlandiya Ekonomik ve Ticaret Ortaklık Komitesi (JETCO) Birinci Dönem Toplantısının 8 Haziran 2022 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilerek, I. Dönem JETCO Mutabakat Zaptında yer almasında fayda görülen konularda İngilizce ve Türkçe metin önerilerine ve konuşma notlarında faydalanılmak üzere bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlıklarında yararlanmak üzere, Finlandiya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 6 Mayıs 2022 Cuma günü mesai saati bitimine kadar odamıza ( [email protected] ) iletilmesi gerekmektedir.