Türkiye- Malta II.Dönem JETCO Toplantısı

Ticaret Bakanlığı’nın Odamıza gelen yazıyla Türkiye-Malta II.Dönem Ticari ve Ekonomik İşbirliği (JETCO) Toplantısı’nın 25 Şubat 2022 tarihinde İstanbul’da düzenlenmesi planlandığı belirtilerek, söz konusu toplantının hazırlıkları kapsamında TOBB’un görev ve yetki alanine giren konular ile ilgili güncel bilgi notuna ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bu itibarla Malta ile ticari ve konomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerin 03.Şubat.2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected] iletilmesi hususunu bilgilerinize rica ederiz.

Bilgilerinize rica ederiz.