Türkiye-Litvanya II. Dönem JETCO Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreterliği'nden Odamıza gelen yazıda; Türkiye-Litvanya II. Dönem JETCO Toplantısının 30 Kasım 2021 tarihinde Ankara'da düzenlenmesinin planlandığı bildirilerek, toplantıda gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin görüşü sorulmuştur. Konunun ilgili üyelerinize duyurularak, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Litvanya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 26 Ekim 2021 Salı günü mesai saati bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (Eposta: [email protected]) iletilmesi gerekmektedir.