Ürdün Yatırım Kurulu Heyeti ile Toplantı

Ürdün Yatırım Kurulu Başkanı Faridon  Haritoka  başkanlığında,  Ürdün  Sanayi  Odası  ve  Ürdün  Organize Sanayi Bölgeleri temsilcilerinden oluşan heyetin ziyareti vesilesiyle, Birliğimiz ev sahipliğinde 20 Ağustos 2021  Cuma  günü  14:30-16:00  saatleri  arasında  İstanbul  TOBB  Plaza'da  "Ürdün  Yatırım  Fırsatları

Toplantısı" gerçekleştirilecektir. Toplantıda Arapça-Türkçe simultane tercüme hizmeti sağlanacak olup; tekstil (elbise  ve  halı),  deri  üretimi (çanta,  ayakkabı,  ceket  vb.),  gıda  sanayi  ve  plastik  ürünleri  sanayi  sektörlerinde  faaliyet  gösteren  Türk firmalarının katılımı beklenmektedir. Bahse konu toplantıda açılış konuşmalarının ardından, Ürdün Yatırım Kurulu  Başkanı  Faridon  Haratoka tarafından  "Ürdün'deki  Yatırım  Fırsatları"  konulu  bir  sunum  gerçekleştirilecek  ve  ardından  soru-cevap bölümüne geçilecektir.

Söz  konusu  toplantıya  katılmak  isteyen  firmalarımızın  en  geç  19  Ağustos  günü  mesai  bitimine  kadar [email protected] adresine iletilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız,