Co-Matching İkili İş Görüşmeleri etkinliği Hk.

Kocaeli Ticaret Odası'nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Avrupa İşletmeler Ağı kapsamındaki Kocaeli Ticaret Odası ve  Doğu  Marmara  ABİGEM  işbirliğinde  Co-Matching  İkili  İş  Görüşmeleri  etkinliğinin  25  Ağustos  2021 Çarşamba günü online olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda  devamla,  bu  yıl  dördüncüsü  düzenlenecek  olan  Co-Matching  ikili    görüşmeleri  kapsamında dünyanın  çeşitli  ülkelerinden  firma  temsilcilerinin,  Türkiye  pazarında  stratejik  ortaklar  bulmak,  yatırım  ve ticaret  ortamını  değerlendirmek  üzere  sanal  ortamda  ülkemizden  firmalarla  bir  araya  geleceği  ve  yerli

firmaların,  ürün,  proje  ve  hizmetlerini  sunma,  yurtdışı  bağlantıları  ile    ağlarını  geliştirme,  yeni  ticari  ve teknolojik işbirlikleri ve proje ortaklıkları kurma imkanı bulacakları belirtilmektedir.

Söz  konusu  etkinliğe  başvurmak  isteyenler  https://co-matching-2021.b2match.io/  adresinden  detaylı bilgilere ulaşabilmektedir.